12 geweldige Vaderdagcadeaus voor de actieve vader

31 mei 2016 - 6 minutes read

VaderdagcadeausNog een paar weekjes en het is weer tijd voor Vaderdag, en wel op zondag 12 juni (België) of zondag 19 juni 2016 (Nederland). Tijd om alvast na te gaan denken over leuke Vaderdagcadeaus! Wordt het een betaalbaar cadeau om even een kleinigheidje te geven? Of is dit misschien het moment om met de hele familie wat geld bij elkaar te leggen om hem te verrassen met iets waar hij ècht iets aan heeft? Ik geef u met dit blogbericht hopelijk wat inspiratie!

1) Fietslampsnake bike light

Ja, u kunt ook naar de HEMA lopen om een fietslamp te halen, maar het is natuurlijk wel leuk om iets bijzonders te geven. Bijvoorbeeld deze fietslamp in de vorm van een slang. Gemakkelijk te bevestigen, want hij kan gewoon om de stang gewikkeld worden. Hiermee kan pa weer veilig door het donker.

2) TablethouderVaderdagcadeaus: tablethouder

Mijn ervaring is dat mensen snel kunnen wennen aan tablets of smartphones als ze die eenmaal hebben. Voor je het weet, nemen ze het ook mee naar bed. Dan zou deze houten iBed tablethouder goed van pas komen. Handig om nog even tv te kijken via de tablet, of een digitaal boek te lezen. En tegelijkertijd kun je er een drankje op kwijt en staat alles stevig.

3) PowerbankVaderdagcadeaus: powerbank

Vaders die een tablet of smartphone hebben en veel reizen of houden van kamperen, kunnen wel eens zonder batterij komen te zitten. Niet handig. Een powerbank is tegenwoordig onontbeerlijk, dus zoek er eentje uit en zet ‘m op de lijst optionele Vaderdagcadeaus.

4) Wachtwoordenboekjewachtwoord boekje

Iedereen heeft moeite met het onthouden van de triljoen wachtwoorden die nodig zijn voor alle accounts. De een schrijft ze op, de ander bedenkt een ezelsbruggetje en sommige mensen gebruiken overal ‘wachtwoord123’. Niet heel erg veilig. Opschrijven op papier is ook niet heel erg veilig, maar dit mooie wachtwoordenboekje kan natuurlijk gewoon in een kluisje om het veilig op te bergen.

5) Bankpas beveiligingshoesVaderdagcadeaus: beveiligde creditcardhouder

Bijna alle nieuwe bankpasjes beschikken over een zogenaamde NFC-chip waarmee het mogelijk is te betalen zonder pincode te hoeven invoeren. Mooi, die vooruitgang in de techniek. Helaas zijn criminelen net zo snel met nieuwe technieken, waardoor ze simpelweg geld kunnen afschrijven door met een speciaal apparaat langs de pas te gaan. Dat kan ook als de pas in een broekzak of jaszak zit. Daarom zijn er speciale hoesjes en portemonnees die bankpassen beschermen. Bijvoorbeeld deze mooie designs van Secrid. Handig online te bestellen en pa kan weer veilig op stap.

6) Gitaarspatelgitaar spatel

Sommige vaders houden van koken, en een aantal van die vaders zijn misschien ook gek op muziek. Deze gitaarspatels kunnen dan een leuk en functioneel idee zijn. De vaders die niet zo gek zijn op koken, doen het misschien wel vaker met zo’n leuke spatel.

7) Magnetron rijststomer

Heb je een onhandige vader als het gaat om koken op een fornuis? Of eentje die gek is op rijst? Dan is deze magnetron rijststomer van Sistema misschien iets voor hem. Super simpel en snel rijst op tafel.

8) BarbecueVaderdagcadeaus: bbq

Als het goed is, komt de zomer eraan. Wat is er leuker dan Vaderdagcadeaus waar je met de hele familie van kunt genieten? Een perfect voorbeeld is een nieuwe barbecue. Ze zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en voor elk budget is er eentje beschikbaar. Een mooi overzicht vindt u op de website van Coolblue: bbqcenter.nl.

9) Barbecue kookboekVaderdagcadeaus: bbq kookboek

Heeft pa al een barbecue en gooit hij er elke keer dezelfde worstjes en hamburgers op uit de supermarkt? Geef hem dan een mooi barbecue kookboek cadeau. Ook een leuk cadeau waar de hele familie iets mee kan, want samen nieuwe recepten uitproberen kan erg gezellig zijn.

10) Beveiligingssysteem

Sommige mensen voelen zich niet altijd veilig als ze (alleen) thuis zijn. Om inbrekers af te schrikken, is het handig om goede verlichting te hebben, een alarm en beveiligingscamera’s. De website Groupon heeft regelmatig mooie aanbiedingen op het gebied van elektronica, waaronder bijvoorbeeld dit beveiligingssysteem voor binnen en buiten. Met 4 camera’s kan een groot deel van de woning in de gaten gehouden worden. Wel zo veilig!

11) Dummy beveiligingscamerabeveiligingscamera

Een heel beveiligingssysteem kan prijzig zijn, maar er bestaan ook dummy camera’s die niet van echt te onderscheiden zijn. Zo’n dummy beveiligingscamera is al voor een tientje te koop. Het biedt natuurlijk geen echte veiligheid, maar het kan nooit kwaad voor de afschrikwekkende werking.

12) Zembro braceletVaderdagcadeaus: Zembro bracelet, de wearable voor actieve senioren

Voor nog meer veiligheid, maar dan echte veiligheid, kunt u vader ook verrassen met Zembro bracelet. De wearable voor actieve vijftigplussers met horlogefunctie en personenalarm. We ontwikkelen volop door en zorgen heel vaak voor nieuwe functies. Geen kleine uitgave, daarom het best te geven met de hele familie. Het is dan ook een uitstekend familiecadeau want het bezorgt iedereen gemoedsrust. En zijn Vaderdagcadeaus niet bij uitstek geschikt voor dit soort echte nuttigheden?

Bestel Zembro bracelet tijdelijk met speciale Vaderdagkorting!

frederiqueFrederique, Conversation Manager Zembro

Zembro bracelet Kopen

 

Tags: , , , ,