Zembro wint Award Thuiszorgondernemer 2015

4 december 2015 - 1 minute read

award thuiszorgondernemer 2015De felbegeerde Award Thuiszorgondernemer 2015 is gisteren door Zembro in de wacht gesleept. Deze award werd uitgereikt tijdens het Symposium Zorgondernemer.be in Affligem, België. We zijn enorm trots en dankbaar. Het winnen van deze award motiveert ons alleen maar meer om levens proberen te redden met ons Zembro horloge. Graag bedanken we iedereen die een stem heeft uitgebracht en in ons gelooft.

Kwaliteitsvolle thuisverpleging

Na de eerste editie in 2013, ging de organisatie van zorgondernemer.be dit jaar weer op zoek naar ondernemers die een bijdrage leveren aan kwaliteitsvolle thuisverpleging en thuiszorg, hierbij technologisch innoveren of technologie inzetten en dit doen met overwegend eigen middelen.

Genomineerden Award Thuiszorgondernemer

Medewerkers Zembro met de Award Thuiszorgondernemer

Foto: zorgondernemer.be

Vier kandidaten werden genomineerd voor de Award Thuiszorgondernemer: Cubigo, Zembro, Remedus en Tena. Zowel het publiek als de jury kozen voor Zembro.

Interview

Eerder werd onze CEO Johan de Geyter al geïnterviewd voor de website zorgondernemer.be. Heeft u dat gemist? U vindt het interview hier: Zembro – De slimme armband die niets uit het oog verliest.

Tags: , , , ,