Embracelet vanaf nu: Zembro

2 november 2015 - 2 minutes read

Met de officiële lancering van ons eerste product, lanceert Embracelet ook een nieuwe merknaam. Vanaf vandaag gaat ons bedrijf door het leven als Zembro! Een naam die internationaal, kort, krachtig en simpel is. Net als ons eerste product, het Zembro horloge: de persoonlijke assistent voor de actieve senior.

Nieuwe website zembro_logo_Q_staand_baselineKLEIN

De naamsverandering naar Zembro betekent dat wij deze week al onze online media aanpassen. Zo bevindt u zich op dit moment bijvoorbeeld op onze nieuwe website. Hierin heeft elk land zijn eigen plek gekregen. U kunt op onze website direct uw Zembro horloge bestellen, of ons volgen op sociale media zodat u altijd op de hoogte blijft. Blijft u liever via e-mail op de hoogte? Dan kunt u zich inschrijven op onze digitale nieuwsbrief.

Verzending eerste Zembro bracelets

_VH_3522 kleinNog meer goed nieuws: we kunnen eindelijk beginnen met het uitleveren van onze langverwachte Zembro horloges aan de eerste klanten die een voorbestelling deden. Wij nemen individueel contact met hen op om de levering te regelen. Aan klanten die later hebben besteld, verwachten wij eind november te kunnen leveren.

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan de optimalisering van ons product. Zodat wij u kunnen voorzien van continue gemoedsrust. Heeft u uw Zembro horloge ontvangen? Plaats gerust een foto op onze Facebookpagina. Dan zijn wij er gelijk van op de hoogte. Mocht er bij de levering onverhoopt iets zijn misgegaan, neem dan graag direct contact met ons op zodat wij u kunnen helpen.

Het perfecte kerstcadeau

Bent u nog op zoek naar een mooi kerstcadeau voor uw vader, moeder, oom of tante? Wacht dan niet te lang en bestel het Zembro horloge. Deze ontvangt u in een luxe geschenkverpakking, perfect voor onder de kerstboom. Bestelt u de bracelet voor 7 december, dan laten wij u weten of u deze nog voor de kerstdagen in huis hebt!

Frederique, Conversation Manager Zembro