Nieuw: sms-notificatie voor Zembro horloge

9 februari 2016 - 1 minute read

sms-notificatie voor Zembro braceletU heeft nu ook de mogelijkheid een sms-notificatie te ontvangen van een alarm op een gewone mobiele telefoon. Deze functie werkt vanaf nu en biedt mogelijkheden voor mensen zonder smartphone of met een Windows-phone.

Sms-notificatie

Wanneer de Zembro senior een alarm geeft met het Zembro horloge, ontvangt een connectie zonder smartphone een sms-notificatie. In deze sms-notificatie staat onder andere de naam van de Zembro senior en het telefoonnummer van de bracelet. U kunt vervolgens telefonisch contact opnemen met de senior door het nummer van de armband te bellen met uw mobiele telefoon.

Smartphone niet noodzakelijk

De sms-notificatie is iets minder uitgebreid dan de app. Zo ontvangt u de locatie van de senior alleen via de app. Voor de eerste connectie is het altijd noodzakelijk een smartphone (Android of iPhone) te hebben, aangezien de instellingen via de app verlopen. Maar voor andere familieleden en vrienden is een smartphone dus niet langer noodzakelijk om notificaties te ontvangen over het alarm. Zo heeft u nog meer gemoedsrust met Zembro.

Zembro horloge bestellen

 

Tags: , ,