Nieuwe updates Zembro horloge & app

26 april 2016 - 3 minutes read

Nieuwe updates Zembro braceletOp basis van de feedback van onze klanten hebben we weer verbeteringen doorgevoerd in het horloge & de app. De nieuwe updates van de armband rollen wij uit in fases. Dit betekent dat nog niet iedereen de update direct ontvangt bij het opladen. Het kan zijn dat uw update pas volgende week klaar staat.
De update van het horloge ontvangt u vanzelf wanneer u deze oplaadt via het stopcontact. U hoeft hiervoor alleen de armband volledig op te laden.

Nieuwe updates Zembro horloge

Als uw horloge de update heeft ontvangen, merkt u dat de batterij verder geoptimaliseerd is waardoor deze langer meegaat. Ook heeft u vanaf deze update de mogelijkheid om het alarm te annuleren vanaf het horloge. Is het alarm per ongeluk verstuurd, of is er gereageerd op de noodoproep en is het niet langer van toepassing? Dan kunt u het alarm annuleren door 7 x achter elkaar op de alarmknop te drukken.

Update Zembro app

Nieuwe updates Zembro appDe update van de Zembro app geeft u een nieuwe functie: alarm annuleren vanuit de app. De knop om het alarm te annuleren staat tijdens de alarmfase rechts bovenin. U ziet deze knop alleen als ook uw bracelet helemaal up to date is.
Het versienummer van de nieuwste update voor iOS is versie 1.3.5. Het versienummer van de nieuwste update voor Android is 1.2.0.

Batterijstatus horloge

Een aantal van onze klanten kunnen problemen ondervinden bij het opladen van de batterij van het Zembro horloge. Het lijkt alsof de batterij niet volledig opgeladen raakt. Ook het percentage zoals weergegeven in de app, blijft steken op 76%.
In werkelijkheid zijn deze batterijen een stuk verder opgeladen dan 76%. De batterij gaat ook met 76% nog meer dan 7 dagen mee. Bovendien neemt de fout af naarmate de resterende batterijduur afneemt. Als uw batterij 10% aangeeft, is het ook bijna 10%.
De oorzaak van dit foutje is gevonden en lossen we op in de volgende update van het horloge. We verwachten deze beschikbaar voor u te hebben vanaf half mei*. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip!

*update: inmiddels is de fout hersteld.

Heeft u nog feedback, suggesties voor nieuwe updates of werkt er iets niet? Neem gerust contact op met ons Customer Contact Center.

Zembro horloge prijzen

 

Tags: , , , ,