Op vakantie? Vergeet deze 6 gratis apps niet!

15 juni 2016 - 4 minutes read

Als het goed is, zit de zomer er toch echt aan te komen. De tijd voor vakantie is weer aangebroken. Ook actieve senioren trekken er graag op uit. Daarom vindt u in dit blogbericht 8 handige apps voor op vakantie die u gratis kunt downloaden. Hiermee vindt u uw weg in het buitenland, kunt u een mooi vakantiehuisje vinden en blijft u ook nog eens gezond!

1) Here MapsVakantiekoffer

Here Maps is een navigatie-app waarbij u landkaarten eenvoudig kunt downloaden per land en/of streek. U kunt ze dan bekijken zonder internetconnectie en dus gemakkelijk gebruiken op vakantie in binnen- en buitenland. Ook kunt u de navigatiehulp aanzetten van de ene locatie naar de andere. Stemmen zijn te downloaden in meerdere talen en accenten. Zo verdwaalt u nooit meer in een onbekende stad op vakantie!
⇒ Download Here Maps voor Android.
⇒ Download Here Maps voor iOS.

2) Google TranslateMan op het strand tijdens vakantie

Met Google Translate heeft u altijd een digitaal woordenboek op zak. U kunt talen downloaden voor offline gebruik wanneer u bijvoorbeeld in het buitenland bent en niet over een internetconnectie beschikt. Het is ook mogelijk om gesproken tekst te laten vertalen naar gesproken tekst. Onmisbaar als u helemaal niets begrijpt van die meneer op de markt in Thailand!
⇒ Download Google Translate voor Android.
⇒ Download Google Translate voor iOS.

3) WazeVakantie roadtrip

Waze is de grootste gemeenschapsgerichte verkeersinformatie en -navigatie app. Real-time verkeersinformatie over uw regio, routebeschrijvingen en informatie over brandstofkosten. Het is ook mogelijk om de verwachte aankomsttijd van vrienden en familie te zien die op weg zijn naar dezelfde bestemming: handig bij familiefeestjes of op vakantie in eigen land!
⇒ Download Waze voor Android.
⇒ Download Waze voor iOS.

4) AirbnbVakantiehuisje

Airbnb is een internationale app waarmee u heel gemakkelijk een particulier vakantieverblijf kunt vinden. Met de filters kunt u precies aangeven in welke omgeving u een vakantiewoning zoekt, hoeveel deze mag kosten, welke faciliteiten er aanwezig moeten zijn en op welke data u er wilt verblijven. Dankzij de beoordelingen van eerdere gasten, ziet u precies wat er wel en niet is bevallen.
⇒ Download Airbnb voor Android.
⇒ Download Airbnb voor iOS.

5) Zembro appZembro app

In combinatie met Zembro bracelet vormt de Zembro app de basis voor contact met uw familie in geval van nood. Als u geniet van het leven en uw bezigheden buitenshuis doet, wilt u zich niet druk maken over wat u moet doen als er onverhoopt iets gebeurt. Ook uw familie maakt zich misschien wel eens zorgen als u er alleen op uit trekt. Zij kunnen de app downloaden zodat ze een alarm ontvangen wanneer u op de alarmknop van Zembro bracelet drukt. Zo heeft iedereen gemoedsrust want uw familie is in de buurt met één druk op de knop. Zelfs in heel Europa, dus uitstekend geschikt om mee te nemen op vakantie.
⇒ Download Zembro app voor Android.
⇒ Download Zembro app voor iOS.

6) SkypeBeeldbellen op vakantie

Bent u op vakantie en heeft u heimwee naar de (klein)kinderen? Of woont u niet bij ze in de buurt? Ze zijn nu overal dichterbij dan u denkt, want met Skype is het net alsof ze naast u staan. Skype is een app waarmee u kunt (beeld)bellen met bekenden. U heeft hiervoor wel internetconnectie nodig. U kunt bellen met andere mensen die Skype hebben, of u koopt Skype-tegoed om te kunnen bellen met gewone telefoonnummers.
⇒ Download Skype voor Android.
⇒ Download Skype voor iOS.

Veel plezier op vakantie namens het hele Zembro team!

frederiqueFrederique, Conversation Manager Zembro

Zembro bracelet bestellen

 

Tags: , , ,