Zembro app voor Android beschikbaar

24 december 2015 - 2 minutes read

18-Home@2xNog net voor de Kerst kunnen we melden dat de Zembro app voor Android beschikbaar is. Het Zembro horloge is nu dus niet alleen te gebruiken in combinatie met een iPhone, maar ook met alle smartphones met Android. De Zembro app voor Android is te downloaden via de Play Store.

Functies Zembro app voor Android

De Zembro app voor Android heeft dezelfde functies als de iPhone app. De Zembro connecties (familieleden/vrienden) ontvangen via de app het alarm dat door de senior met het Zembro horloge is verstuurd. Verder toont de app de batterijstatus van de armband, waarop desgewenst een waarschuwing kan worden gezet. De geschiedenis van de verstuurde alarmen is ook terug te zien.

Connecties Zembro app voor Android

De eerste connectie kan ook meerdere connecties toevoegen in de app. En die vervolgens op volgorde zetten: wie moet in welke volgorde een alarmmelding ontvangen. Het aantal connecties is ongelimiteerd. Handig om bijvoorbeeld ook buren toe te voegen die snel ter plaatse kunnen zijn.

Optionele alarmservice

Naast het zelf toevoegen van connecties, is het mogelijk een abonnement af te sluiten op de Zembro 24/7 alarmservice. Op die manier is er altijd iemand die de hulpdiensten kan inschakelen als het echt nodig is. Voor een gerust gevoel voor de hele familie.

Zembro horloge kopen of huren

Heeft u het Zembro horloge nog niet aangeschaft? Bespreek het tijdens het kerstdiner met de familie. U kunt snel online bestellen via onze website. Wilt u meer weten, vraag dan de digitale versie van onze brochure aan via onze homepage, of bekijk de Veelgestelde Vragen.

Tot slot wensen wij u hele fijne kerstdagen!

Zembro horloge Kopen

 

Tags: , ,