Wij zijn Zembro

Een jonge start-up, maar vooral een groep enthousiaste mensen.

"Met een passie voor mensen, nieuwsgierig van aard en voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen, koos ik voor Zembro. Omdat het Zembro horloge vrijheid en zelfstandigheid biedt voor senioren en gemoedsrust voor hun dierbaren.
Ik zet al mijn know-how, mijn energie en mijn expertise om van het Zembro team een echt dreamteam te maken."

- Laurence Paulus, Zembro HR & Recruitment Manager

 

Meet our team

Bert Duhamel
Customer Experience Creator
Magali Feys
Legal Counsel a.i.
Jeroen Trappers
Software Eagle Eye
Steven Van Bael
Mobile App Developer
Shadé Bankolé
Office Manager
Koen Delaet
Business Creator Belgium & Netherlands
Katrien Devos
Chairman of the board
Olivier Lenoir
Business Creator France

"Ik ben al jaren actief in innovatieve communicatieoplossingen voor senioren. Zij zoeken naar oplossingen die hen, altijd en overal, veilig en discreet in contact houden met hun familie, vrienden, buren en mantelzorgers. Designvolle producten en innovatieve diensten vind ik hierin heel belangrijk. Zembro biedt hier het perfecte antwoord op. Vandaar dat ik mij heel graag verbind met dit project."

- Koen Delaet, Zembro Business Creator

 

Zembro in de pers

Work at Zembro?
Join our talented & caring team!

Het begon allemaal op een trip naar Silicon Valley

Het wemelt er van jonge technologische bedrijfjes die grote multinationals of zelfs hele sectoren helemaal ontwrichten. Door daar te zijn werd het ondernemersvirus bij ieder van ons extra aangewakkerd. Geïnspireerd door deze durvers én doeners, beslisten we op de laatste avond om deze keer niet alleen te denken, maar ook te doen. Terug in België creëerden we onze eigen start-up: Zembro.

Inderdaad, wij zijn een start-up. Dat wil zeggen dat we nog niet zo gek lang bestaan. En ook dat we nog lang niet ‘af’ zijn. Het Zembro horloge is ons eerste product. Maar onze dromen zijn groter.

We willen generaties met elkaar verbinden, zodat ze op de beste manier voor elkaar kunnen zorgen. We zien digitale technologie als de hefboom om dat werkelijkheid te laten worden.

Zij wilden samen de wereld verbeteren
Eerste oprichters

Zij wilden samen de wereld verbeteren

Wouter Beke, Bart Claes, Hans Cools, Christophe Degrez, Harry Demey, Katrien Devos, Colette Dierick, Marc Fauconnier, Marc Frederix, Peter Hinssen, Erik Luts, Dirk Oosterlinck, Barbara Torfs, Steven Van Belleghem, Chris Van Doorslaer, Luc Van Mol, Patrick Vanbrabandt

Ons team groeit elke dag
Werken bij Zembro

Ons team groeit elke dag

We zoeken voortdurend mensen met start-up DNA die deel willen uitmaken van ons menselijk & hightech avontuur.

Ontdek onze vacatures
Vragen? Chat met ons!
Vragen? Mail ons!