Het Zembro Plus horloge voor de zorgsector

Ons bedrijf is gespecialiseerd in innovatieve technologische oplossingen die generatie met elkaar verbinden.

 

Het Zembro Plus horloge voor uw klanten

  • U bent op zoek naar een personenalarm dat u kunt integreren in uw bestaand systeem?
  • U wenst een innovatief mobiel personenalarm te verdelen?
  • U wilt een mobiel personenalarm opnemen in uw zorgaanbod?

Mutualiteit/zorgverzekeraar, apotheker, alarmcentrale, thuiszorgorganisatie, ergotherapeut, (huis)arts, thuiszorgwinkel, serviceflat en assistentiewoning: met het Zembro Plus horloge voor de zorgsector hebben wij de geschikte oplossing voor u!

 

Maatwerk

Oplossingen op maat zijn mogelijk. Denk aan integratie met uw bestaande alarmcentrale of zorgsysteem of een bluetoothverbinding met uw huidige toestellen (zoals slimme sloten). Zo biedt u uw cliënten een personenalarm aan dat perfect aansluit op hun behoeften.

 

Interesse?

Wil u meer weten over hoe Zembro Plus geïntegreerd kan worden en wat de mogelijkheden zijn van onze producten dan delen wij graag enkele voorbeelden met u. Onze specialisten staan u graag vrijblijvend te woord. U kan ons bellen op +32 78 35 30 90 of mailen naar partner@zembro.com. Onze kantoren zijn geopend van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u.

 

Onze lanceringspartners

In ons land zal Partena de Zembro Plus verdelen (en verhuren) vanaf 21 september via het Partena Ziekenfonds (Vlaanderen en Nederlandstalig Brussel) en Partenamut (Wallonië en Franstalig Brussel). Dankzij een partnership met Televic Healthcare uit Izegem, specialist in zorg-communicatie, zal het dwaalalarm ook gelanceerd worden in woonzorgcentra en assistentieflats. 
In Frankrijk wordt de Zembro Plus verdeeld via Blue Linea.

aq_block_3

 

 

 

 

 

 

Background Image
Vragen? Chat met ons!
Vragen? Mail ons!